نی‌ نی سایت

راز خوشمزه شدن مرغ: 21 تجربه ناب از نی نی سایت!

مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و متنوع است که در هر خانه ای به روشی پخته می شود. اما چه چیزی باعث می شود یک مرغ از دیگری خوشمزه تر شود؟ ما در این پست، رازهای خوشمزه شدن مرغ را از زبان خانم های با سلیقه نی نی سایت جمع آوری کرده ایم. پس با ما همراه باشید و با این 21 نکته طلایی، مرغ هایتان را به یک غذای بی نظیر تبدیل کنید!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این نکات، عصاره تجربه های کدبانوهای ایرانی است که سال ها در آشپزخانه آزمون و خطا کرده اند تا به بهترین روش پخت مرغ دست پیدا کنند. از طعم دار کردن و مزه دار کردن اولیه گرفته تا ترفندهای پخت و سرخ کردن، همه چیز در این لیست گنجانده شده است.

  • بهره‌گیری از پیاز فراوان و تفت دادن آن تا طلایی شدن قبل از اضافه کردن مرغ.
  • اضافه کردن سیر رنده شده به همراه پیاز، عطر و طعم فوق العاده ای به مرغ می دهد.
  • بهره‌گیری از ادویه های تازه و معطر مانند زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز.
  • مرینیت کردن مرغ با ماست، آبلیمو و زعفران حداقل 2 ساعت قبل از پخت.
  • اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی به مرغ برای رنگ و طعم بهتر.
  • بهره‌گیری از فلفل دلمه ای رنگی در کنار مرغ، طعم و زیبایی غذا را دو چندان می کند.
  • اضافه کردن هویج و کرفس به مرغ، عطر و طعم بی نظیری به آن می بخشد.
  • سرخ کردن مرغ با حرارت ملایم تا کاملا مغز پخت شود.
  • بهره‌گیری از کره به جای روغن برای سرخ کردن مرغ، طعم لذیذتری ایجاد می کند.
  • اضافه کردن آب نارنج یا آب انار به مرغ برای طعم ملس و خوشمزه.
  • بهره‌گیری از زعفران دم کرده فراوان برای رنگ و عطر فوق العاده.
  • اضافه کردن کمی پودر کاری به مرغ برای طعم خاص و هندی.
  • بهره‌گیری از سس سویا برای طعم شور و خوشمزه.
  • اضافه کردن عسل یا شکر قهوه ای برای طعم شیرین و کاراملی.
  • بهره‌گیری از آلو بخارا یا قیسی در کنار مرغ برای طعم ملس و دلچسب.
  • اضافه کردن گردو و کشمش به مرغ برای طعم و بافت متفاوت.
  • پخت مرغ با حرارت ملایم و زمان کافی تا کاملا مغز پخت شود.
  • بهره‌گیری از آب مرغ خانگی به جای آب معمولی برای طعم بهتر.
  • اضافه کردن قارچ به مرغ برای طعم و بافت لذیذ.
  • بهره‌گیری از سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز در انتهای پخت.
  • برای اینکه مرغ خشک نشود، در طول پخت چندین بار آن را با سس خود مرغ مرطوب کنید.

فراموش نکنید که مهمترین راز خوشمزه شدن هر غذایی، عشق و علاقه ای است که هنگام پخت به آن می دهید. با عشق بپزید تا غذایتان خوشمزه شود!

منتظر نظرات و تجربیات شما در مورد پخت مرغ خوشمزه هستیم!




راز خوشمزه شدن مرغ: 21 تجربه از نی نی سایت!

راز خوشمزه شدن مرغ: 21 تجربه از نی نی سایت!

1. راز زعفرانی: استفاده از زعفران دم‌کرده

اکثر کاربران نی نی سایت بر این باورند که استفاده از زعفران دم‌کرده، هم در طعم و هم در رنگ مرغ معجزه می‌کند. زعفران را در آب جوش حل کنید و بگذارید حسابی رنگ پس دهد. آن را قبل از پخت، در حین پخت و حتی در انتهای پخت به مرغ اضافه کنید. بهتر است زعفران را با کمی روغن مایع مخلوط کنید تا رنگ بهتری به مرغ بدهد.

2. جادوی پیاز: مرغ را در پیاز بخوابانید

قبل از هر چیز، مرغ را در پیاز خرد شده (بهتر است خلال باشد) و کمی آبلیمو حداقل یک ساعت بخوابانید. این کار بوی زهم مرغ را می‌گیرد و به طعم‌دار شدن آن کمک می‌کند. برخی کاربران معتقدند اضافه کردن سیر رنده شده به پیاز، طعم بهتری ایجاد می‌کند. می‌توانید کمی فلفل دلمه ای خرد شده هم به این ترکیب اضافه کنید.

3. ادویه، ادویه، ادویه: راز طعم در ادویه است!

در بهره‌گیری از ادویه ها باشید! زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و آویشن از جمله ادویه‌هایی هستند که کاربران نی نی سایت پیشنهاد می‌کنند. بهتر است ادویه ها را قبل از پخت، با کمی روغن زیتون مخلوط کرده و به مرغ بمالید. برخی از ادویه های ترکیبی مخصوص مرغ هم در بازار وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید.

4. تفت دادن طلایی: مرغ را خوب تفت دهید

قبل از اضافه کردن آب، مرغ را با پیاز و ادویه ها خوب تفت دهید تا طلایی رنگ شود. این کار باعث می‌شود مرغ خوشمزه‌تر و خوش‌رنگ‌تر شود. تفت دادن زیاد باعث سفت شدن مرغ می شود، پس مراقب باشید. در حین تفت دادن، می‌توانید کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید.

5. رب گوجه: رنگ و طعم بی‌نظیر

بهره‌گیری از رب گوجه فرنگی با کیفیت، رنگ و طعم بی‌نظیری به مرغ می‌دهد. رب را کمی تفت دهید تا رنگ آن باز شود، سپس به مرغ اضافه کنید. برخی از کاربران معتقدند اضافه کردن کمی رب انار به رب گوجه فرنگی، طعم ملس و خوشمزه‌ای ایجاد می‌کند. مراقب باشید که رب نسوزد، زیرا طعم مرغ را تلخ می کند.

6. آبلیمو تازه: طعم ترش و تازه

آبلیمو تازه طعم ترش و تازه‌ای به مرغ می‌دهد و بوی زهم آن را از بین می‌برد. آبلیمو را در انتهای پخت به مرغ اضافه کنید. می‌توانید به جای آبلیمو از آب نارنج هم استفاده کنید. مراقب باشید که زیاد آبلیمو نریزید، زیرا طعم مرغ را خیلی ترش می کند.

7. دارچین: عطر و طعم گرم

اضافه کردن یک تکه چوب دارچین یا کمی پودر دارچین به مرغ، عطر و طعم گرم و دلپذیری به آن می‌دهد. دارچین را در ابتدای پخت به مرغ اضافه کنید. زیاد دارچین استفاده نکنید چون ممکن است طعم مرغ را غالب شود. دارچین آسیاب شده را می‌توانید در 15 دقیقه آخر پخت به مرغ اضافه کنید.

8. شیر یا ماست: نرمی و لطافت

مرغ را قبل از پخت، در شیر یا ماست بخوابانید تا نرم و لطیف شود. این کار مخصوصا برای مرغ سوخاری بسیار مفید است. بهتر است شیر یا ماست پرچرب باشد. می‌توانید مقداری ادویه و آبلیمو هم به شیر یا ماست اضافه کنید.

9. حرارت ملایم: رمز پخت کامل

مرغ را با حرارت ملایم بپزید تا کاملاً مغزپخت شود. پخت سریع با حرارت بالا باعث می‌شود مرغ سفت و خشک شود. بهترین روش، پخت مرغ با حرارت کم و زمان طولانی است. می‌توانید از شعله پخش کن هم استفاده کنید.

10. درب قابلمه: حفظ رطوبت

در طول پخت، درب قابلمه را بگذارید تا رطوبت مرغ حفظ شود. این کار باعث می‌شود مرغ نرم و آبدار باقی بماند. گاهی اوقات درب قابلمه را بردارید تا مرغ سرخ شود. اگر آب مرغ خیلی کم شد، کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

11. فلفل دلمه ای: عطر و طعم دلپذیر

اضافه کردن فلفل دلمه ای (مخصوصا رنگی) به مرغ، عطر و طعم دلپذیری به آن می‌دهد. فلفل دلمه ای را در ابتدای پخت به مرغ اضافه کنید. می‌توانید فلفل دلمه ای را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. فلفل دلمه ای سبز عطر قوی تری نسبت به رنگ های دیگر دارد.

12. هویج: شیرینی طبیعی

هویج، شیرینی طبیعی به مرغ می دهد و طعم آن را متعادل می کند. هویج را به صورت حلقه ای خرد کرده و در ابتدای پخت به مرغ اضافه کنید. زیاد هویج استفاده نکنید، زیرا طعم مرغ را خیلی شیرین می کند. می‌توانید هویج را رنده هم کنید.

13. سیب زمینی: همراه همیشگی

اضافه کردن سیب زمینی به مرغ، آن را به یک غذای کامل تبدیل می‌کند. سیب زمینی را به صورت تکه های بزرگ خرد کرده و در نیم ساعت آخر پخت به مرغ اضافه کنید. اگر سیب زمینی ها زود پخته می شوند، می‌توانید دیرتر به مرغ اضافه کنید. می‌توانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کرده و در کنار مرغ سرو کنید.

14. آلو بخارا: طعم ملس

آلو بخارا طعم ملس و خوشمزه ای به مرغ می دهد. آلو بخارا را در نیم ساعت آخر پخت به مرغ اضافه کنید. قبل از اضافه کردن آلو بخارا، آنها را بشویید. می‌توانید از آلو جنگلی هم استفاده کنید.

15. زرشک: طعم ترش و شیرین

اضافه کردن زرشک به مرغ، طعم ترش و شیرین و رنگ زیبایی به آن می دهد. زرشک را در پنج دقیقه آخر پخت به مرغ اضافه کنید. زرشک را قبل از اضافه کردن بشویید و کمی تفت دهید. مراقب باشید که زرشک نسوزد.

16. زنجبیل: طعم تند و تیز

زنجبیل طعم تند و تیزی به مرغ می دهد و بوی زهم آن را از بین می برد. زنجبیل را به صورت رنده شده یا پودر زنجبیل در ابتدای پخت به مرغ اضافه کنید. زیاد زنجبیل استفاده نکنید، زیرا طعم مرغ را خیلی تند می کند. می‌توانید از زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل استفاده کنید.

17. سس سویا: طعم آسیایی

سس سویا طعم آسیایی به مرغ می دهد. سس سویا را در نیم ساعت آخر پخت به مرغ اضافه کنید. مراقب باشید که سس سویا شور است، پس نمک غذا را کم کنید. می‌توانید از سس سویا با طعم های مختلف استفاده کنید.

18. آب نارنج: طعم ترش و تازه

آب نارنج طعم ترش و تازه ای به مرغ می دهد و بوی زهم آن را از بین می برد. آب نارنج را در انتهای پخت به مرغ اضافه کنید. می‌توانید به جای آب نارنج از آبلیمو هم استفاده کنید. مراقب باشید که زیاد آب نارنج نریزید، زیرا طعم مرغ را خیلی ترش می کند.

19. عسل: طعم شیرین و براق

اضافه کردن کمی عسل در انتهای پخت، باعث براق شدن مرغ و ایجاد طعم شیرین ملایمی می شود. عسل را با کمی آبلیمو یا آب نارنج مخلوط کنید. مراقب باشید که عسل نسوزد.

20. رزماری و آویشن: طعم مدیترانه ای

رزماری و آویشن طعم مدیترانه ای و معطری به مرغ می دهند. می‌توانید از رزماری و آویشن تازه یا خشک استفاده کنید و در ابتدای پخت به مرغ اضافه کنید. زیاد از این سبزیجات معطر استفاده نکنید چون ممکن است طعم مرغ را غالب شود. رزماری تازه عطر قوی تری نسبت به آویشن دارد.

21. کره: طعم غنی و لذیذ

اضافه کردن یک تکه کره در انتهای پخت، طعم غنی و لذیذی به مرغ می دهد و آن را براق می کند. از کره گیاهی یا حیوانی می‌توانید استفاده کنید. کره را در کنار زعفران برای بهتر شدن رنگ مرغ استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا