نی‌ نی سایت

20 تجربه ناب از آشپزی خانگی مرغ به نقل از نی نی سایت!

سلام به همه مامانای هنرمند و کدبانو! امروز می‌خوام 20 تا از بهترین و کاربردی‌ترین تجربیات آشپزی مرغ رو که از نی نی سایت جمع‌آوری کردم، با شما به اشتراک بذارم. این نکات بهتون کمک می‌کنه مرغ‌های خوشمزه‌تر و لذیذتری بپزید و خانواده‌هاتون رو حسابی ذوق‌زده کنید.

پس با من همراه باشید:

  • مرغ رو قبل از پخت، حداقل 2 ساعت تو آبلیمو، پیاز و ادویه بخوابونید. این کار طعمش رو فوق‌العاده می‌کنه.
  • برای اینکه مرغتون خشک نشه، حتماً با حرارت ملایم بپزید.
  • موقع سرخ کردن مرغ، یه مقدار کره به روغن اضافه کنید. عطر و طعمش محشره!
  • برای از بین بردن بوی زهم مرغ، از زنجبیل تازه استفاده کنید.
  • اگه عجله دارید، مرغ رو قبل از پخت کمی آبپز کنید. اینطوری هم سریع‌تر می‌پزه و هم مغز پخت می‌شه.
  • برای خوش‌رنگ شدن مرغ سرخ شده، کمی زعفران دم‌کرده بهش بزنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • موقع پخت مرغ شکم‌پر، داخل شکمش رو با زرشک، گردو و آلو پر کنید.
  • برای پخت مرغ مجلسی، از سس رب انار و گردو استفاده کنید.
  • اگه مرغتون سوخت، نگران نباشید! قسمت‌های سوخته رو جدا کنید و با سس مورد علاقه‌تون سرو کنید.
  • موقع پخت مرغ، یه دونه سیب‌زمینی درسته داخل قابلمه بندازید تا طعمش بهتر بشه.
  • برای اینکه پوست مرغتون ترد بشه، قبل از پخت، با یه چاقو چند تا سوراخ روش ایجاد کنید.
  • اگه می‌خواید مرغتون رژیمی باشه، اون رو بخارپز کنید.
  • برای پخت مرغ در فر، اون رو داخل فویل بپیچید تا آبدار بمونه.
  • موقع پخت مرغ با سبزیجات، اول مرغ رو کمی تفت بدید بعد سبزیجات رو اضافه کنید.
  • برای طعم‌دار کردن آب مرغ، از یه تیکه چوب دارچین استفاده کنید.
  • موقع پخت مرغ، یه مقدار آبلیمو بهش اضافه کنید تا رنگش روشن‌تر بشه.
  • برای درست کردن مرغ سوخاری، از پودر سوخاری طعم‌دار استفاده کنید.
  • اگه مرغتون بوی بد می‌ده، اون رو تو آب سرکه بخوابونید.

منتظر نظرات و تجربیات شما در مورد آشپزی مرغ هستم.

نوش جان!




20 تجربه آشپزی مرغ خانگی از نی نی سایت

20 تجربه آشپزی مرغ خانگی از نی نی سایت

1. مرغ زعفرانی با ماست، راز طعم بی‌نظیر!

خیلی از مامان‌ها تو نی نی سایت پیشنهاد دادن مرغ رو چند ساعت قبل از پخت با ماست، زعفران، پیاز و ادویه‌ها مزه‌دار کنین. می‌گن طعمش عالی می‌شه و مرغ حسابی نرم و لذیذ می‌شه. بعضی‌ها هم اضافه کردن کمی آبلیمو هم می‌تونه طعم مرغ رو بهتر کنه. یادتون نره موقع سرخ کردن، شعله رو کم کنین تا مرغ کاملا مغز پخت بشه. موقع مزه‌دار کردن، چند تا سوراخ با چنگال روی مرغ ایجاد کنین تا مواد به خوردش بره. ماست چکیده بهتر از ماست معمولی جواب می‌ده. مراقب باشید ماست خیلی ترش نباشه. برای مرغ زعفرانی از فلفل سیاه به جای فلفل قرمز استفاده کنید.

2. مرغ ترش با رب انار خانگی

مرغ ترش یکی از غذاهای محبوب شمالیه. خیلیا تو نی نی سایت تاکید داشتن که بهره‌گیری از رب انار خانگی طعمش رو چند برابر بهتر می‌کنه. گردوی آسیاب شده، سبزی معطر (مثل گشنیز و جعفری) و پیاز داغ هم از اجزای اصلی این غذا هستن. برای طعم ملس، می‌تونین کمی شکر هم اضافه کنین. حتما مرغ رو جداگانه سرخ کنین تا شکل ظاهری بهتری داشته باشه. رب انار ترش و شیرین رو با هم ترکیب کنید. برای اینکه گردو روغن بندازه کمی تفتش بدین. بهره‌گیری از آب نارنج هم طعم خیلی خوبی به مرغ ترش میده.

3. مرغ شکم پر، غذای مجلسی و خوشمزه

مرغ شکم پر یه غذای عالی برای مهمونی‌هاست. خیلی از کاربرا تو نی نی سایت دستورهای متنوعی برای مواد داخل شکم مرغ پیشنهاد دادن. از گردو و آلو گرفته تا زرشک و سبزیجات معطر، انتخاب با شماست. مهم‌ترین نکته اینه که مرغ رو خوب مزه‌دار کنین و بعد از پر کردن شکمش، اون رو بدوزین تا مواد بیرون نریزه. قبل از گذاشتن تو فر، روی مرغ رو با کره و زعفران چرب کنین. دمای فر رو کنترل کنید تا مرغ نسوزه. برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، داخل سینی فر کمی آب بریزید. قبل از سرو، مرغ رو کمی استراحت بدین تا راحت‌تر برش بخوره.

4. سوپ مرغ، درمان سرماخوردگی

سوپ مرغ یه غذای مقوی و درمانیه. تو نی نی سایت خیلیا از تاثیر سوپ مرغ برای بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا گفتن. بهره‌گیری از هویج، کرفس، پیاز و جعفری تو سوپ مرغ هم طعمش رو بهتر می‌کنه و هم خواص درمانیش رو افزایش می‌ده. اضافه کردن کمی زنجبیل و فلفل سیاه هم می‌تونه به باز شدن مجاری تنفسی کمک کنه. برای لعاب دار شدن سوپ، از جو پرک استفاده کنید. می‌تونین از رشته فرنگی هم در سوپ استفاده کنید. آبلیمو تازه طعم سوپ رو خیلی بهتر میکنه. حتما از آب مرغ خونگی استفاده کنید.

5. مرغ سوخاری ترد و خوشمزه

مرغ سوخاری یه غذای پرطرفداره که خیلیا تو خونه درستش می‌کنن. تو نی نی سایت دستورهای مختلفی برای مرغ سوخاری خونگی وجود داره. مهم‌ترین نکته اینه که مرغ رو قبل از سوخاری کردن خوب مزه‌دار کنین و از پودر سوخاری با کیفیت استفاده کنین. می‌تونین از پودر سوخاری پانکو برای تردتر شدن مرغ استفاده کنین. مرغ رو در روغن داغ سرخ کنین تا سریع بپزه و روغن کمتری جذب کنه. قبل از سرخ کردن، مرغ رو در آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید. برای طعم بهتر، کمی پودر سیر و پیاز به پودر سوخاری اضافه کنید. بعد از سرخ کردن، مرغ رو روی دستمال کاغذی قرار بدین تا روغن اضافی‌ش گرفته بشه.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا