نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها: یک نظرسنجی خوشمزه!

سلام به همه ی عاشقان غذا و طعم های بی نظیر ایرانی! امروز می خواهیم سفری داشته باشیم به دنیای خوشمزه ترین غذاهای ایرانی از نگاه کاربران نی نی سایت. ما در تاپیک های مختلف نی نی سایت گشتیم و گشتیم تا ببینیم کدوم غذاها بیشتر از همه دل ها رو برده و بیشتر از همه هوس برانگیزه!

نتیجه این جستجو 27 مورد از محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بود که در ادامه با هم مرور می کنیم:

  • کباب کوبیده: سلطان بلامنازع سفره ایرانی!
  • قورمه سبزی: عطر و طعم بهشت در یک خورشت!
  • فسنجان: خورشت اصیل و مجلسی با گردو و رب انار!
  • زرشک پلو با مرغ: یک غذای کلاسیک و پرطرفدار!
  • باقالی پلو با گوشت: غذایی مقوی و خوشمزه!
  • آش رشته: یک آش کامل و خوشمزه!
  • دیزی: غذای سنتی و دلچسب!
  • کله پاچه: برای عاشقان طعم های خاص!
  • قیمه: یک خورشت ساده و خوشمزه!
  • کباب برگ: لطیف و آبدار!
  • جوجه کباب: همیشه محبوب و پرطرفدار!
  • میرزا قاسمی: یک غذای شمالی خوشمزه و گیاهی!
  • بادمجان شکم پر: یک غذای خوشمزه و مجلسی!
  • دلمه برگ مو: طعم ترش و شیرین خاطره انگیز!
  • کوفته تبریزی: یک کوفته بزرگ و خوشمزه!
  • عدس پلو: یک غذای ساده و مقوی!
  • لوبیا پلو: با گوشت چرخ کرده یا مرغ، همیشه خوشمزه!
  • سبزی پلو با ماهی: یک غذای سنتی و خوش طعم!
  • شوید باقالی پلو با ماهیچه: مجلسی و بی نظیر!
  • ته چین: یک غذای خوش رنگ و لعاب!
  • کشک بادمجان: یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار!
  • شله زرد: دسر سنتی و خوشمزه!
  • فرنی: یک دسر ساده و مقوی!
  • کاچی: یک غذای مقوی و انرژی زا!
  • آبگوشت بزباش: یک آبگوشت محلی و خوشمزه!
  • اشکنه: یک غذای سنتی و ساده!
  • کوفته برنجی: یک کوفته ساده و خوش طعم!

اینها فقط گوشه ای از دریای بیکران غذاهای خوشمزه ایرانی بود. تنوع غذایی در ایران آنقدر زیاد است که نمی توان همه آنها را در یک لیست خلاصه کرد.

امیدوارم از این گشت و گذار خوشمزه لذت برده باشید و هوس یکی از این غذاها به دلتون افتاده باشه!

نوش جان!




خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایت!

خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایت!

قورمه سبزی، عشق ابدی ایرانی ها

بی شک قورمه سبزی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است. عطر و طعم بی نظیرش هر ایرانی را به وجد می آورد. در نی نی سایت هم بحث های داغی درباره بهترین دستور پخت و فوت و فن های قورمه سبزی وجود دارد. خیلی ها راز خوشمزگی قورمه سبزی را در سبزی های معطر و تازه می دانند. عده ای هم معتقدند لوبیای چیتی طعم بهتری به قورمه سبزی می دهد. ترشی یا شوری قورمه سبزی هم بستگی به سلیقه افراد دارد. بهترین قورمه سبزی، قورمه سبزی جا افتاده با عطر و طعم دلپذیر است. نوش جان!

کباب کوبیده، سلطان بلامنازع سفره های ایرانی

کباب کوبیده از آن دسته غذاهایی است که همه دوستش دارند، از کوچک تا بزرگ. در نی نی سایت خیلی ها دنبال یک دستور پخت خوب برای کباب کوبیده هستند که آبدار و خوشمزه باشد. عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کندبهره‌گیری از گوشت چرب و پیاز کافی از مهمترین نکات پخت کباب کوبیده است. ورز دادن خوب گوشت هم نقش مهمی در جلوگیری از ریختن کباب از روی سیخ دارد. بعضی ها زعفران را هم به مایه کباب اضافه می کنند تا عطر و طعم بهتری داشته باشد. کباب کوبیده را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید. همیشه لذیذ!

زرشک پلو با مرغ، غذای مجلسی محبوب

زرشک پلو با مرغ یکی از انتخاب های همیشگی برای مهمانی ها و دورهمی ها است. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که مرغ زرشک پلو را چطور خوشمزه تر و مجلسی تر درست کنند. زعفران، راز اصلی خوش طعم شدن مرغ زرشک پلو است. بعضی ها مرغ را قبل از پخت سرخ می کنند تا طعم بهتری داشته باشد. زرشک را هم باید قبل از اضافه کردن به برنج، کمی تفت داد تا خوشرنگ تر شود. می‌توانید از خلال پسته و بادام هم برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید. یک غذای شیک و خوشمزه!

آش رشته، یک غذای کامل و مقوی

آش رشته یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که بیشتر در فصل زمستان طرفدار دارد. در نی نی سایت خیلی ها دستور پخت آش رشته نذری را می پرسند. بهره‌گیری از حبوبات و سبزیجات تازه، طعم آش رشته را فوق العاده می کند. کشک هم یکی از مواد اصلی آش رشته است که نباید فراموش شود. برای تزیین آش رشته می‌توانید از نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ استفاده کنید. یک غذای کامل و خوشمزه!بفرمایید آش!

جوجه کباب، طعمی به یاد ماندنی

جوجه کباب یکی دیگر از غذاهای محبوب ایرانی است که هم در خانه و هم در رستوران ها طرفدار دارد. در نی نی سایت خیلی ها دنبال یک روش خوب برای مزه دار کردن جوجه کباب هستند. آبلیمو، زعفران، پیاز و فلفل سیاه از جمله موادی هستند که معمولا برای مزه دار کردن جوجه کباب استفاده می شوند. بهتر است جوجه کباب را چند ساعت قبل از پخت مزه دار کنید تا طعم بهتری داشته باشد. جوجه کباب را می‌توانید هم روی منقل و هم در فر بپزید. با نان و پیاز نوش جان کنید!به به، چه عطری!

قیمه، خورشتی لذیذ و خوش عطر

خورش قیمه از آن خورشت های خوشمزه است که با عطر و طعمش هوش از سر می برد. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور لپه های خورش قیمه را نرم و لطیف کنند. خیساندن لپه ها قبل از پخت یکی از راه های نرم کردن آنها است. بهره‌گیری از رب گوجه فرنگی با کیفیت هم نقش مهمی در خوشرنگ شدن خورش قیمه دارد. بعضی ها برای طعم بهتر، کمی زعفران هم به خورش قیمه اضافه می کنند. همراه با سیب زمینی سرخ کرده، عالی می شود!یک غذای اصیل ایرانی!

ته چین مرغ، یک غذای شیک و خوشمزه

ته چین مرغ یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک ته چین خوش رنگ و خوش طعم درست کنند. بهره‌گیری از زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ باعث می شود ته چین خوش رنگ شود. برای خوش طعم شدن ته چین می‌توانید از مرغ پخته شده و ریش ریش شده استفاده کنید. بعضی ها به ته چین، زرشک و خلال پسته هم اضافه می کنند. یک غذای شیک و مجلسی!به به، عجب ته چینی!

دلمه برگ مو، طعمی ترش و شیرین

دلمه برگ مو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در فصل بهار طرفداران زیادی دارد. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک دلمه خوش طعم و لذیذ درست کنند. بهره‌گیری از سبزیجات معطر و گوشت چرخ کرده از جمله مواد اصلی دلمه برگ مو است. برای طعم ترش و شیرین دلمه می‌توانید از شکر و سرکه استفاده کنید. بعضی ها به دلمه، کشمش و گردو هم اضافه می کنند. یک غذای خوشمزه و متفاوت!به به، دلمه های خوشمزه!

ماهی شکم پر، غذایی لذیذ و مقوی

ماهی شکم پر یکی از غذاهای لذیذ و مقوی ایرانی است که بیشتر در مناطق شمالی کشور تهیه می شود. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک ماهی شکم پر خوش طعم و خوش عطر درست کنند. بهره‌گیری از سبزیجات معطر، گردو و رب انار از جمله مواد اصلی شکم پر ماهی است. برای طعم بهتر، ماهی را قبل از پخت مزه دار کنید. ماهی شکم پر را می‌توانید هم در فر و هم روی گاز بپزید. یک غذای دریایی خوشمزه!به به، چه ماهی خوشمزه ای!

عدس پلو، یک غذای ساده و مقوی

عدس پلو یکی از غذاهای ساده و مقوی ایرانی است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک عدس پلوی خوش طعم و لذیذ درست کنند. بهره‌گیری از عدس مرغوب و پیاز داغ فراوان، طعم عدس پلو را فوق العاده می کند. برای طعم بهتر می‌توانید از گوشت چرخ کرده هم در عدس پلو استفاده کنید. بعضی ها به عدس پلو، کشمش و خرما هم اضافه می کنند. یک غذای ساده و خوشمزه!نوش جان!

کله پاچه، غذایی برای عاشقان طعم های خاص

کله پاچه یکی از غذاهای سنتی و خاص ایرانی است که طرفداران خاص خود را دارد. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک کله پاچه خوشمزه و بدون بو درست کنند. تمیز کردن دقیق کله پاچه یکی از مهمترین مراحل تهیه این غذا است. برای از بین بردن بوی کله پاچه می‌توانید از دارچین و زنجبیل استفاده کنید. کله پاچه را معمولا با آبلیمو و نان سرو می کنند. یک غذای سنتی و مقوی!به به، کله پاچه!

میرزا قاسمی، غذایی شمالی با عطر دودی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده شمالی است که با بادمجان دودی تهیه می شود. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک میرزا قاسمی خوش طعم و اصیل درست کنند. بهره‌گیری از بادمجان دودی و گوجه فرنگی کبابی از جمله مواد اصلی این غذا است. برای طعم بهتر می‌توانید از سیر فراوان هم در میرزا قاسمی استفاده کنید. میرزا قاسمی را معمولا با نان سرو می کنند. یک غذای ساده و خوشمزه!به به، میرزا قاسمی!

کشک بادمجان، یک غذای سنتی و خوشمزه

کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک کشک بادمجان خوش طعم و لذیذ درست کنند. بهره‌گیری از بادمجان کبابی و کشک مرغوب، طعم کشک بادمجان را فوق العاده می کند. برای طعم بهتر می‌توانید از پیاز داغ و نعنا داغ فراوان هم در کشک بادمجان استفاده کنید. کشک بادمجان را معمولا با نان سرو می کنند. یک غذای ساده و خوشمزه!به به، کشک بادمجان!

شله زرد، دسر خوشمزه و معطر

شله زرد یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که بیشتر در ماه رمضان و مراسم مذهبی تهیه می شود. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک شله زرد خوش طعم و خوش رنگ درست کنند. بهره‌گیری از برنج مرغوب، زعفران و گلاب از جمله مواد اصلی شله زرد است. برای تزیین شله زرد می‌توانید از دارچین، خلال پسته و بادام استفاده کنید. یک دسر خوشمزه و معطر!نوش جان!

فرنی، دسری ساده و مقوی

فرنی یکی از دسرهای ساده و مقوی ایرانی است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک فرنی خوش طعم و لطیف درست کنند. بهره‌گیری از آرد برنج مرغوب، شیر و شکر از جمله مواد اصلی فرنی است. برای طعم بهتر می‌توانید از گلاب و وانیل هم در فرنی استفاده کنید. یک دسر ساده و مقوی!نوش جان!

حلوا، دسری سنتی و معنوی

حلوا یکی از دسرهای سنتی و معنوی ایرانی است که بیشتر در مراسم عزاداری و ختم تهیه می شود. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک حلوای خوش طعم و خوش رنگ درست کنند. بهره‌گیری از آرد، روغن، شکر و زعفران از جمله مواد اصلی حلوا است. برای تزیین حلوا می‌توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید. یک دسر سنتی و معنوی!نوش جان!

آبگوشت، غذایی سنتی و مقوی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی است که در فصل زمستان طرفداران زیادی دارد. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک آبگوشت خوش طعم و لذیذ درست کنند. بهره‌گیری از گوشت گوسفندی، نخود و لوبیا از جمله مواد اصلی آبگوشت است. برای طعم بهتر می‌توانید از سیب زمینی و گوجه فرنگی هم در آبگوشت استفاده کنید. آبگوشت را معمولا با ترشی و سبزی خوردن سرو می کنند. یک غذای سنتی و مقوی!نوش جان!

کوکو سبزی، غذایی ساده و خوشمزه

کوکو سبزی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک کوکو سبزی خوش طعم و پفکی درست کنند. بهره‌گیری از سبزیجات تازه و تخم مرغ کافی، طعم کوکو سبزی را فوق العاده می کند. برای پفکی شدن کوکو سبزی می‌توانید از آرد و بکینگ پودر هم استفاده کنید. کوکو سبزی را معمولا با نان و ماست سرو می کنند. یک غذای ساده و خوشمزه!نوش جان!

کتلت، غذایی نوستالژیک و دوست داشتنی

کتلت یکی از غذاهای نوستالژیک و دوست داشتنی ایرانی است که همه با آن خاطره دارند. در نی نی سایت خیلی ها دنبال این هستند که چطور یک کتلت خوش طعم و ترد درست کنند. بهره‌گیری از سیب زمینی پخته شده، گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده از جمله مواد اصلی کتلت است. برای ترد شدن کتلت می‌توانید از آرد سوخاری هم استفاده کنید. کتلت را معمولا با نان و ترشی سرو می کنند. یک غذای نوستالژیک و خوشمزه!نوش جان!

اناربیج، خورشتی شمالی با طعم انار

اناربیج یک خورشت خوشمزه و اصیل شمالی است که با طعم ترش و شیرین انار، هوش از سر می‌برد. در نی نی سایت دستور پخت های متنوعی برای اناربیج وجود دارد و مادران خلاق فوت و فن های خود را به اشتراک می گذارند. گردو، سبزیجات معطر، گوشت چرخ کرده و البته رب انار، ارکان اصلی این خورشت هستند. میزان ترشی و شیرینی اناربیج بسته به ذائقه شما قابل تنظیم است. این خورشت را با برنج کته شمالی سرو کنید تا طعم بهشت را تجربه کنید!یک طعم بی نظیر!نوش جان!

باقالی پلو با ماهیچه، یک غذای مجلسی و پرطرفدار

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که برای مهمانی ها انتخاب مناسبی است. در نی نی سایت دستور پخت های مختلفی برای باقالی پلو با ماهیچه وجود دارد و هر کس روش خاص خود را دارد. برای تهیه این غذا، باقالی ها را باید قبل از پخت خیساند و ماهیچه را با ادویه جات معطر پخت. زعفران فراوان، راز خوشمزه شدن این غذاست. باقالی پلو با ماهیچه را می‌توانید با سالاد شیرازی یا ترشی سرو کنید. یک غذای مجلسی و خوشمزه!نوش جان!

شوید باقالی پلو با مرغ، یک ترکیب دلپذیر

شوید باقالی پلو با مرغ یک غذای خوشمزه و آسان است که می‌توانید در خانه تهیه کنید. در نی نی سایت نکات مهمی برای تهیه شوید باقالی پلو با مرغ وجود دارد، از جمله بهره‌گیری از شوید تازه و باقالی با کیفیت. مرغ را می‌توانید به روش های مختلفی پخت، از جمله سرخ کردن، آب پز کردن یا کبابی کردن. شوید باقالی پلو با مرغ را می‌توانید با ماست چکیده یا ترشی لیته سرو کنید. یک غذای ساده و خوشمزه!نوش جان!

دمی گوجه، یک غذای راحت و خوشمزه

دمی گوجه یک غذای راحت و خوشمزه است که می‌توانید با کمترین امکانات در خانه تهیه کنید. در نی نی سایت ایده های خلاقانه ای برای خوشمزه تر کردن دمی گوجه وجود دارد، از جمله اضافه کردن سبزیجات معطر یا گوشت چرخ کرده. برای تهیه دمی گوجه، برنج را با آب گوجه فرنگی و ادویه جات می پزید. دمی گوجه را می‌توانید با سالاد شیرازی یا ترشی مخلوط سرو کنید. یک غذای فوری و خوشمزه!نوش جان!

کوفته تبریزی، غذایی اصیل و خوش طعم

کوفته تبریزی یکی از غذاهای اصیل و خوش طعم ایرانی است که از شهر تبریز سرچشمه می گیرد. در نی نی سایت راز و رمزهای تهیه کوفته تبریزی به اشتراک گذاشته می شود، از جمله بهره‌گیری از گوشت مرغوب و برنج نیم دانه. برای تهیه کوفته تبریزی، گوشت چرخ کرده را با برنج، سبزیجات معطر و ادویه جات مخلوط می کنید و سپس آن را در سس مخصوص می پزید. کوفته تبریزی را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. یک غذای اصیل و خوشمزه!نوش جان!

شیرین پلو، یک غذای خوشرنگ و خوش طعم

شیرین پلو یک غذای خوشرنگ و خوش طعم است که با خلال پسته، خلال بادام، پوست پرتقال و هویج تهیه می شود. در نی نی سایت دستور پخت های متنوعی برای شیرین پلو وجود دارد و هر کس روش خاص خود را دارد. شیرین پلو را می‌توانید با مرغ یا گوشت سرو کنید. برای تهیه شیرین پلو، خلال ها را در شکر و زعفران می خوابانید و سپس با برنج مخلوط می کنید. یک غذای مجلسی و خوشمزه!نوش جان!

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا